Politika privatnosti

Ko smo mi

Predstavništvo IREX Inc. u Srbiji

Adresa: Kralja Petra 44, 11000 Beograd
Email: sms.info@irex.org

Politika privatnosti je kreirana da bi posetioce ovog sajta informisala o podacima koje prikupljamo, kao i o zaštiti tih podataka.

Mi od posetilaca ovog internet sajta prikupljamo samo osnovne i neophodne podatke, kao i statističke podatke neophodne za analizu korišćenja i posećenosti sajta, a da bi se unapredile njegove tehničke mogućnosti.

Vrste podataka o ličnosti koje prikupljamo i kako ih koristimo

Ovaj sajt ne prikuplja vaše lične podatke, osim ukoliko vi ne odlučite da ih podelite sa nama. Mi ne delimo, prosleđujemo prodajemo ili prepuštamo bilo koje podatke trećim licima bez vaše dozvole.

Forma na stranici "Kontakt" podrazumeva ostavljanje podataka poput imena, prezimena i vaše e-mail adrese.

Internet Protocol (IP) adresa

Ovaj sajt će zabeležiti IP adresu sa koje mu pristupate, ali ovo radimo zato što nam ti podaci mogu pomoći u slučaju problema sa serverom ili pristupom internet sajtu, kao i za analizu posećenosti sajta i unapređenje njegove funkcionalnosti.

Kolačići (Cookies)

Ovaj sajt koristi kolačića i prati koje informacije se prenose na računare tokom pregleda stranica. Ovo je uobičajena praksa, a vaš internet pretraživač je najverovatnije podešen na to da prihvata kolačiće. Ukoliko ne želite da prihvatate kolačiće, možete u vašem internet pretraživaču promeniti setovanja.
Na narednim linkovima su vam dostupni podaci o načinima promene setovanja za različite internet pretraživače:
ChromeFirefoxInternet ExplorerSafari.

Poverljivost i sigurnost podataka

Informacije koje delite sa nama putem ovog sajta skladište se na modernom hosting sistemu koji koristi standardne mere zaštite. Bez obzira na to, dužni smo na upozorimo da nivo zaštite prenosa podataka na internetu nije uvek stoprocentan.

Odjava prijavljene e-mail adrese

IREX će ukloniti vašu e-mail adresu sa liste primalaca poruka (Subscription) na vaš zahtev u bilo kom trenutku, a vi ćete kao korisnik dobiti potvrdnu e-mail poruku o vašem zahtevu za uklanjanje iz baze e-mail adresa.

Drugi internet sajtovi

Na ovom internet sajtu postojaće i označeni linkovi ka drugim internet sajtovima. Klikom na link i odlaskom na drugi internet sajt naša Politika privatnosti prestaje da važi, odnosno uređena je na način koji je definisan Politikom privatnosti te internet prezentacije.

Za više informacija molimo vas da nas kontaktirate na sms.info@irex.org